Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

Pentru “EscapeRoomForEducation” protectia datelor dumneavoastra personale este foarte importanta.

Datele sunt colectate in scopul asigurarii unei inform─âri corespunz─âtoare ├«n func╚Ťie de cererea sau cererile┬á dumneavoastra si pentru a va oferi cea mai buna experienta in relatia cu Echipa “Impact Team” .

De aceea, datele dumneavoastra este necesar sa fie actualizate in permanenta. Aveti posibilitatea sa interveniti oricand in ce priveste acuratetea si utilizarea datelor. Va rugam sa ne contactati cu incredere pentru a le rectifica sau sterge.

Datele sunt colectate doar pe baza consimtamantului dumneavoastra in relatia cu “EscapeRoomForEducation” ┬ási conform cerintelor legale. Prelucrarea lor se face in conditii de legalitate, echitate si transparenta, cu asigurarea securitatii adecvate a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.

Echipa “ImpactTeam” respecta cu strictete cerintele legale in privinta protectiei datelor si are grija ca toate operatiunile de prelucrare sa fie realizate numai in interesul dumneavoastra.

Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebari cu privire la protectia datelor la modul in care ele sunt utilizate pentru a va oferi o experienta excelenta in relatia cu “EscapeRoomForEducation” ╚Öi Echipa “ImpactTeam” .