Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

Pentru „EscapeRoomForEducation” protectia datelor dumneavoastra personale este foarte importanta.

Datele sunt colectate in scopul asigurarii unei informări corespunzătoare în funcție de cererea sau cererile  dumneavoastra si pentru a va oferi cea mai buna experienta in relatia cu Echipa „Impact Team” .

De aceea, datele dumneavoastra este necesar sa fie actualizate in permanenta. Aveti posibilitatea sa interveniti oricand in ce priveste acuratetea si utilizarea datelor. Va rugam sa ne contactati cu incredere pentru a le rectifica sau sterge.

Datele sunt colectate doar pe baza consimtamantului dumneavoastra in relatia cu „EscapeRoomForEducation”  si conform cerintelor legale. Prelucrarea lor se face in conditii de legalitate, echitate si transparenta, cu asigurarea securitatii adecvate a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.

Echipa „ImpactTeam” respecta cu strictete cerintele legale in privinta protectiei datelor si are grija ca toate operatiunile de prelucrare sa fie realizate numai in interesul dumneavoastra.

Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebari cu privire la protectia datelor la modul in care ele sunt utilizate pentru a va oferi o experienta excelenta in relatia cu „EscapeRoomForEducation” și Echipa „ImpactTeam” .

%d blogeri au apreciat: