Echipa „Impact Team”

Alexandru Andrușevici
Responsabil IT

Sunt o persoană energică, îmi place să mă implic în diferite activități ce presupun lucrul în echipa .

Facebook PageInstagram PageEmail
Maria Dinu
Administrator Social-Media
InstagramEmail
Sara Mureșanu
Rol în atragerea partenerilor și voluntarilor

 Sunt ambițioasă, energică, creativă, rebelă. Mă implic în activități care motivează tinerii. 

 

Facebook Page
Bogdan Vizireanu
Rol în propunerea activităților

Sunt o fire dinamică, ce pot face față oricăror provocări. Îmi place să mă informez cu privire la tot ce mă înconjoară , sunt o persoană ambițioasă în tot ceea ce îmi propun să fac.

Facebook PageEmail
Brîndușa Vasile
Profesor Coordonator

Sunt o persoană creativă căreia îi place să se implice în proiecte educaționale care vizează implicarea tinerilor în acțiuni diverse, scopul principal fiind dezvoltarea armonioasă a acestora, participarea activă în rezolvarea unor probleme, găsirea celor mai bune soluții și, nu în ultimul rând, integrarea în echipe de lucru care permit adolescenților să se exprime liber, să folosească modalități de lucru diferite și să adopte atitudini corecte vis-a-vis de viața socială și profesională având posibilitatea de a descoperi  spiritul de competiție și empatia.
Escape Room for Education este un proiect de suflet care a prins viață din dorința de a transmite tinerilor ceea ce am învățat și de a le insufla bucuria de a învăța și de a respecta oamenii, la baza acestuia aflându-se valorile europene precum: diversitatea, transparența, integrarea, libera exprimare, asocierea, unitatea, respectul.

Email
%d blogeri au apreciat: