JOCUL MISTERELOR mai degrabă un test al minții ;)

Echipa Impact Team pregătește surprize pentru voi!  Deși a suferit mici modificări în această perioadă, continuăm să  realizăm acțiuni pentru tineri și nu numai.  Doresc să-i mulțumesc Sarei Mureșanu pentru sprijinul acordat, pentru implicare , pentru munca desfășurată alături de noi. Ea a ales să fie în continuare alături echipei însă, de această dată, ca voluntar.

Chiar dacă ne-am mutat în on-line din cauza pandemiei, nu renunțăm la Escape Room! Da, este mai greu pentru că, din păcate nu ne putem întâlni și nu putem organiza evenimente la care să participe un număr mare de persoane. Astfel, lucrăm la scenarii care pot fi puse în aplicare pe această platformă sub forma unor teste de cultură generală sau a unor game-uri în adevăratul sens al cuvântului.

Sunt bucuroasă să vă anunț că unul din teste este gata și urmează să fie postat de către Alexandru. Este un test ușor care poate fi jucat de copii, tineri, chiar părinți pentru că, de ce nu, câteodată este bine să ne reamintim ceea ce am învățat și să vedem dacă memoria ne joacă feste. 😉

Succes!!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.