2 luni și ceva…

A fost mult, a fost puțin….ideea e simplă: 2 luni și…ceva de izolare! Timp în care a trebuit să ne adaptăm, să sperăm că vor veni zile frumoase în care să ne reluăm activitățile și să pregătim evenimente deosebite.

A construi UN ESCAPE ROOM de la 0 nu este  ușor. Presupune muncă în echipă, identificarea problemelor reale ale comunității,  ale tinerilor,  alcătuirea/ scrierea scenariilor, distribuirea rolurilor, amenajarea camerei în mod corespunzător, crearea puzzle-urilor diverse, promovarea evenimentului. Ore de pregătire pe care echipa IMPACT TEAM le-a petrecut împreună. Membrii echipei au fost entuziaști, dornici de un rezultat care să fie apreciat, bucuroși, nervoși, gata să renunțe pentru ca în secunda următoare să fie gata de a merge mai departe. S-au sprijinit reciproc și au fost mulțumiti de ceea ce am realizat. Ne-a susținut, de fiecare dată, eleva ANA MARIA MANEA implicându-se în acțiunile echipei. La concursul LEADER EUROPEAN, ne-a fost alaturi pentru prezentarea proiectului in fața comisiei, eleva ANDREEA NIȚU. De asemenea, prin intermediul desenelor sale, eleva ANDREEA NECULAIȚĂ a participat la crearea imaginii camerelor de joc. Au fost cu noi și elevii: ȘTEFAN GOSMAN, FABIAN MANOLE, BOGDAN TUDORICU și speram că vor continua să ne sprijine.

Așa cum v-am spus, este important să aflăm ce vă doriți să descoperiți, să aflați . De aceea, subiectele de interes pe care le-ați propus- reciclare, rasism, prietenie, etc, vor fi folosite de către IMPACT  TEAM  în jocurile pe care le pregătim pentru voi….Deocamdată jocuri la care să participați de la distanță  însă, cu siguranță, în cadrul unui ESCAPE ROOM real, atunci când va fi posibil.

Așadar, rămâneți aproape!

O zi frumoasă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.